Op zoek naar een nieuwe fiets, waar kies je voor?

Fietsen wordt steeds populairder maar tegenwoordig barst het van de verschillende fietsen. Wat is nou een verstandige keuze en waar heb je het meeste plezier van?

Dit ligt heel erg aan waar je je fiets voor gaat gebruiken, ben je sportief dan is een mountainbike of een racefiets wel iets voor jou. Hiermee kun jij je tijdens alle seizoenen uitleven in de bossen of op mooie vlakke fietspaden.

Wil je het toch iets rustiger aan doen en ga je het liefste op pad met je fiets zonder jezelf in het zweet te werken? Dan is een elektrische fiets misschien wel iets voor jou. Met een radius van 30km ben jij overal binnen een aanzienlijke snelheid en hoef je hier niks voor te doen. Ideaal!

Rustig nog even bekijken welke fiets er nou het beste bij jouw stijl past? Bekijk hier het volledige aanbod fietsen en kies jouw pareltje ertussenuit.