Voor al je smaken koffie!

Koffiegilde is dé plek voor de echte koffieliefhebber. Ze hebben een zeer gevarieerd aanbod van het beste wat koffie te bieden heeft. Van versgebrande koffiebonen tot vriesdroogkoffie. Koffiegilde is importeur van diverse soorten koffie. Door hun eigen import uit landen zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje kunnen ze worden voorzien van koffiebonen van uitstekende kwaliteit.

Koffiegilde is onder andere importeur van Café Jurado en Tierras del Café koffie. Deze koffie is van zeer hoge kwaliteit, “Jurado Hermanos S.L” te Alicante Spanje, is een middelgrote zeer gewaardeerde koffiebranderij die voor Koffiegilde diverse soorten koffie 100% natuurlijk brand, maar ook op de Torrefacto manier brand. Bovendien wordt alle koffie geproduceerd op een maatschappelijk verantwoorde manier. 

Ook voor andere warme dranken zoals thee kun je bij Koffiegilde terecht.

Niet alleen koffie

Naast koffie heeft Koffiegilde ook een groot assortiment thee tot zijn beschikking. Merken als Garden Series en Mountain Tea liggen voor je klaar. 

Koffiegilde heeft een ruime aanbod van verschillende smaken thee van het merk Garden Series. De theelijn van Garden Series wordt geproduceerd in Sri Lanka met 100% natuurlijke aroma’s. Garden Series heeft een non-profit organisatie, de FairTeaFoundation om in Sri Lanka de gezondheidscondities en leefomstandigheden van de mensen die werken op de theeplantages te verbeteren.

Ook hebben ze producten in de volgende categorieën: 

Toppings, denk hierbij aan producten als suikerklontjes, ruwe rietsuiker, zoetjes, koffiemelk, suikersticks, creamersticks, etc.

Zoetwaren, waaronder verschillende soorten koffiekoekjes.

Reinigingsmiddelen & wegwerpartikelen, producten als snelontkalker, reinigingstabletten, houten roerstaafjes, automaatbekers, etc. 

Zo ben je voor alles koffie en thee-gerelateerd bij Koffiegilde aan het juiste adres. 

Niet alleen voor particulieren

Koffiegilde levert naast particulieren ook koffie aan de horeca, kantoren en verenigingen. Bijna alle producten in de webshop zijn in grote aantallen te kopen, maak als bedrijf dus een account aan en profiteer van koffie van hoge kwaliteit tegen een competitieve prijs.