Hipdogs: De place to be voor elke hondenliefhebber!

Hipdogs.nl is dé on- en offline hondenboetiek voor Nederland en België. Op de webshop en in de winkel is er van alles te voor jouw favoriete viervoeter. Ze hebben een uitgebreid assortiment van betaalbare en luxe-producten, zo zit er altijd wel iets bij dat bij jouw hond past. 

Van manden tot voeding

Het uitgebreide assortiment van Hipdogs geeft u de keuze uit meerdere productcategorieën speciaal voor honden; 

  • Manden: creëer de ideale plek voor jouw hond om uit te rusten na een wandeling, die tegelijkertijd perfect bij je interieur past. Ze hebben allerlei soorten materialen van kunststof tot hout.
  • Kleding: HipDogs heeft kleding voor honden van elk soort en ras. Binnen het assortiment kun je kiezen uit onder andere jasjes, shirts, schoenen, etc. Daarnaast verkopen ze ook kleding voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en nog veel meer. Kortom alle soorten hondenkleding.
  • Halsbanden: Een halsband voor honden is natuurlijk cruciaal tijdens het uitlaten of tijdens een lange wandeling met jouw favoriete huisdier. In het assortiment van HipDogs vind je hondenriemen, halsbanden en hondentuigjes in alle vormen, kleuren en maten.
  • Draagtassen: Als je je hond ergens mee naartoe wil nemen zonder dat deze direct aanwezig is, kan dit heel gemakkelijk met een draagtas. Ze hebben draagtassen in tientallen verschillende modellen, zodat hij optimaal kan aansluiten op jouw stijl. In dezelfde categorie verkopen ze ook trolleys en benches. 
  • Snacks & Voeding: Goede voeding is natuurlijk ook voor honden essentieel. Ook hierin kan HipDogs jou van dienst zijn. Ze hebben een groot assortiment aan hondenvoeding & snacks, zodat je kan uitzoeken welke het beste bij jouw hond past.
  •  Verzorgingsproducten: Naast voeding is goede verzorging een van dé belangrijkste dingen voor een hond. HipDogs biedt daarom ook een groot assortiment aan verzorgingsproducten aan. Denk aan producten om teken te verwijderen of het haar van jouw hond bij te houden. 

Hipdogs onder andere de volgende merken in huis: Puppy Angel – milk&Pepper – Dolcimpronte -tQel -Jack and Vanilla- Ehgia – Maul-DWAM-Funckylicious -Happy House- Renske – Edcard&Cooper – Trixie – DoggieYou. Met deze merken weet je zeker dat je producten van goede kwaliteit aanschaft. 

Niet alleen online

Naast de zeer uitgebreide webshop, die in dit artikel vrijwel volledig is uitgelicht, heeft HipDogs ook een fysieke boetiek waar je terecht kunt. Dit is erg fijn als je de producten toch graag in het echt wil bekijken, of misschien wat producten wil uitproberen. Overigens zijn alle producten die beschikbaar zijn ook echt op voorraad. De boetiek is gevestigd in Waalwijk, Noord-Brabant.